Fenomenale prestaties van Vormer gaan niet onopgemerkt voorbij: ‘Brugse kapitein kan naar buitenland’

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

27 december 2017 09:00 - Ruud Vormer is aan een indrukwekkend seizoen bezig. De Europese assistkoning heeft nu al 14 beslissende passes achter zijn naam staan en zelf trof hij ook al 7 keer raak. De grote favoriet voor de Gouden Schoen is de chouchou van Jan Breydel, maar kan op zijn 29ste ook nog naar het buitenland verkassen.

Zo meldt het Franse Jeunesfooteux dat Bordeaux interesse heeft in de aanvoerder van Club Brugge. De ploeg uit de Ligue 1 is aan een zwak seizoen bezig en vertoeft momenteel op de 15de plaats met amper 20 punten uit 19 wedstrijden.

Omdat Bordeaux slechts één punt van een degradatieplaats verwijderd is, willen de Fransen tijdens de winter serieus investeren om het tij te keren. Vormer is daarbij één van hun doelwitten. Onze Nederlandse sterkhouder heeft al meermaals aangegeven dat hij dolgelukkig is in Brugge, maar anderzijds heeft hij een transfer naar het buitenland nooit uitgesloten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.