Gaat ploegmaat van Vormer met Gouden Schoen lopen? “Puur op kwaliteit verdient hij hem nog iets meer”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

19 december 2017 07:51 - Ruud Vormer was tegen Anderlecht nog maar eens de grote man bij Club Brugge. Hij ging voorop in de strijd en had een groot aandeel in de 5-0, want hij gaf de assist voor het eerste doelpunt en maakte vanop de stip zelf de derde. Met vijf goals en veertien assists ogen de statistieken van onze captain ronduit indrukwekkend.

Vormer geldt dan ook als dé topfavoriet om begin februari met de Gouden Schoen aan de haal te gaan. “Ik zie niet in wie hem van de Gouden Schoen zal kunnen houden eigenlijk”, stelt ook Aimé Anthuenis vast in De Zondag.

Al ziet de gewezen bondscoach binnen Club wel nog een potentiële kandidaat. “Een Vanaken verdient het misschien puur op kwaliteit nog iets meer, maar Vormer speelt altijd en op een constant niveau, als absolute aanjager. Beide spelers spelen op een andere manier, maar vullen elkaar goed aan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.