Groepstraining van Club Brugge zonder Vormer en Vossen, komt match tegen RSCA in het gedrang?

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

15 december 2017 05:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel in alle rust voor op de klassieker van komende zondag tegen Anderlecht. Dat gebeurde donderdag voor een keer niét achter gesloten deuren, hetgeen 3 dagen voor een topper uitzonderlijk is op Jan Breydel. De belangen zijn nochtans groot. Mits een driepunter kan Blauw-Zwart maar liefst 13 punten uitlopen op de aartsrivaal uit Brussel. In het slechtste geval bedraagt de voorsprong na zondag nog 7 punten op RSCA. 

Terwijl er bij Anderlecht slechts 11 veldspelers beschikbaar zijn voor de topper tegen Club, heeft ook Ivan Leko enkele zorgen. Ahmed Touba en Thibault Vlietinck zijn sowieso out, maar ook Jelle Vossen en Ruud Vormer konden donderdag niet deelnemen aan de groepstraining.

In het geval van Vormer was dat volgens Het Nieuwsblad te wijten aan een verkoudheid. Leko wil geen risico nemen en daarom bleef zijn aanvoerder binnen. Normaal gesproken kan onze Nederlander vandaag hervatten.

Voor Jelle Vossen komt de match tegen Anderlecht wél in het gedrang. De aanvaller trainde donderdag individueel, maar is naar verluidt zeker niet in staat om zondag aan de wedstrijd te beginnen. Indien hij fit genoeg bevonden wordt, behoort een plaatsje op de bank tot de mogelijkheden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.