Herboren Dennis schaart zich in indrukwekkend rijtje

Vormer - Dennis - Wesley (Club Brugge - Sint-Truiden)

06 december 2017 12:45 - Na een sterke start was Emmanuel Dennis de voorbije maanden een klein beetje weggezakt, maar nu lijkt de jonge Nigeriaan zijn beste vorm weer helemaal teruggevonden te hebben. Op Zulte Waregem loodste hij Club met twee goals naar de kwartfinale van de beker en ook in Eupen pikte Dennis opnieuw zijn goaltje mee.

De 19-jarige zet zijn teller daarmee op elf goals in zijn eerste 20 wedstrijden en maar weinig spelers doen beter. Zo doet Dennis nu exact even goed als Jan Ceulemans en moet hij slechts negen spelers laten voorgaan. Daarbij zitten grote namen als Carlos Bacca, Ronnie Rosenthal, Mario Stanic, Jean-Pierre Papin, Roger Davies en Bosko Balaban. Rune Lange was de beste nieuwe spits ooit van Club met zestien doelpunten in zijn eerste 20 matchen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.