“Het verwondert me niet dat Club Brugge zo zwak speelde”

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

06 december 2017 06:59 - Club Brugge leed afgelopen weekend verrassend puntenverlies op het veld van AS Eupen. De rode lantaarn maakte het Blauw-Zwart vooral in de eerste helft bijzonder lastig en het was pas in blessuretijd dat Club een punt kon redden via een strafschop van Vormer.

“Club speelde misschien wel zijn zwakste helft van het seizoen, maar het verwondert me niet”, stelt Aimé Anthuenis in De Zondag. “Ik had een hele moeilijke match verwacht voor hen. Ik ga niet altijd akkoord met het excuus dat spelers te weinig rust krijgen in drukke periodes, maar voor Club gold dit nu echt wel. Ze speelden pas donderdag 120 minuten op een zware grasmat en moesten drie dagen later in moeilijke omstandigheden weer vol aan de bak.”

Leko probeerde dat probleem wel te bestrijden door onder meer De Bock in de ploeg te brengen. “Leko zijn probeersel op links met De Bock en Decarli, om wat te roteren, draaide niet goed uit. Bovendien is Eupen offensief echt wel sterk. Eupen had eigenlijk drie punten verdiend, maar daar besloot de videoref anders over, geheel terecht overigens.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.