Is Vormer de enige kandidaat voor de Gouden Schoen? “Nee, hij zal ook veel punten scoren”

Ruud Vormer in duel (Club Brugge - Zulte Waregem)

03 december 2017 05:00 - Ruud Vormer is bezig aan een uitstekend seizoen bij Club Brugge. Onze kapitein rijgt de assists en doelpunten aan elkaar en wordt door het Brugse publiek al wekenlang naar voren geschoven als de absolute topfavoriet voor de Gouden Schoen. Franky Van der Elst ziet echter nog enkele andere belangrijke kandidaten.

“Vormer is zeker een kandidaat om de Gouden Schoen te winnen”, oordeelt ons Club-icoon bij Voetbalkrant. “Hij was vorig seizoen heel goed en ook dit seizoen is hij heel sterk bezig. Maar ik denk ook aan Tielemans en Dendoncker, die vorig seizoen heel sterk en belangrijk waren bij Anderlecht. Die zullen in de eerste ronde veel punten halen.”

En dat zijn volgens Van der Elst niet de enigen die Vormer punten zullen afsnoepen. “Na Nieuwjaar denk ik dat Morioka veel punten zal scoren. Thelin, die nu topschutter is, zal ook wel wat puntjes sprokkelen. En gaan er dan nog genoeg punten overblijven voor Vormer om er over te raken? Dat valt moeilijk te zeggen. Veel hangt af van hoe vaak hij de 3 punten zal krijgen. Maar Vormer is zeker wel een kandidaat top 3. Dat staat vast”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.