Kan Club Brugge – Lokeren plaatsvinden? Ref Luc Wouters heeft definitieve beslissing genomen!

Club Brugge doet er alles aan om het veld sneeuwvrij te krijgen

10 december 2017 13:28 - In de nacht van zaterdag op zondag viel de sneeuw met bakken uit de lucht en dat zorgde al snel voor de nodige twijfels over de match tussen Club Brugge en Lokeren. Om 14u30 staat de aftrap immers al gepland en dat terwijl de toegangswegen naar Jan Breydel er enorm slecht bij liggen. 

Om 11u15 kwam Club Brugge met de volgende officiële update: “Volgens de meest recente weersvoorspellingen zal de sneeuw overgaan in regen met positieve temperaturen en het smelten van de sneeuw tot gevolg. We roepen de supporters wel op uiterst voorzichtig te zijn op de baan.”

De vrijwilligers van Blauw-Zwart hebben er de voorbije uren alles aan gedaan om het veld sneeuwvrij te krijgen, mét succes. Zo heeft scheidsrechter Luc Wouters ter plaatste beslist dat de match tussen Club en Lokeren gewoon kan plaatsvinden. Dat liet hij weten aan VTM. Er werd even gesproken over een verlaat aanvangsuur, maar dat klopt niét. Volgens Vincent Mannaert was een afgelasting nochtans de enige juiste keuze.

Voor de grasmat wordt het zo een zware week met nog een bekermatch tegen Charleroi (woensdag) en een competitiematch tegen Anderlecht (zondag) in het verschiet. Het is ook nog maar de vraag hoeveel fans zich eraan gewaagd hebben om het risico van én een afgelaste match én de slechte wegen te nemen. Ontdek hier onze opstelling.

De Brugse medewerkers en stewards staken de handen uit de mouwen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.