‘Kletsnatte bekerclash niet zonder gevolgen: Leko kan tegen Eupen niet rekenen op Brugse spits’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

01 december 2017 01:00 - Ivan Leko gaf in de bekermatch tegen Zulte Waregem opnieuw de voorkeur aan het aanvalsduo Abdoulay Diaby – Jelle Vossen. Die laatste bedankte al na 4 minuten voetballen met een doelpunt, maar moest twintig minuten voor tijd noodgedwongen naar de kant.

Iets voorbij het halfuur wilde Vossen het spel verleggen, maar werd hij daarbij aangetikt door Nill De Pauw. De voet van onze Limburgse spits bleef in de grasmat steken en daardoor was er even verzorging nodig. Jelle liet zich niet kennen en speelde verder, tot hij in minuut 71 afgelost werd door Jordy Clasie.

Na afloop bleek echter dat Vossen gehavend uit de bekerstrijd kwam, zo weten ze bij Het Laatste Nieuws. “De kans dat Jelle zondag meereist naar Eupen is heel klein. De spits verdraaide de knie én de enkel en zal vermoedelijk forfait moeten geven voor de uitwedstrijd op Eupen. Vossen scoorde gisteren pas zijn tweede veldgoal van het seizoen, nadat hij ook in de vorige ronde van de beker raak trof in Roeselare”, klinkt het in de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.