‘KV Mechelen richt zijn vizier op 2 spelers van Club Brugge, ook transfertarget mogelijk naar Malinwa’

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

31 december 2017 11:45 - KV Mechelen is aan een dramatisch seizoen bezig en vinden we pas terug op de vijftiende plaats in het klassement. Malinwa duikt zo met serieuze degradatiezorgen het nieuwe jaar in en wil zich dan ook serieus versterken tijdens de wintermercato.

Aleksandar Janković & co denken daarvoor aan enkele Bruggelingen. Zeker nu Seth De Witte out is met een spierscheur speuren ze Achter de Kazerne naar verdedigende versterking. Germán Mera werd gepolst, maar Ivan Leko wil de Colombiaan niet zomaar laten gaan.

Laurens De Bock mag daarentegen wél andere oorden opzoeken. Zowel een uitleenbeurt als een definitief vertrek behoren tot de mogelijkheden. KV Mechelen meldde zich alvast voor de linkspoot van Blauw-Zwart.

Tot slot hengelen ze in het AFAS-stadion ook al naar Krépin Diatta, die volgens zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad dichtbij een overgang naar Club staat. Omdat Leko met Diaby, Wesley, Vossen en Dennis al over 4 aanvallers beschikt, is de kans reëel dat Blauw-Zwart de spits van Sarpsborg 08 FF op uitleenbasis ervaring laat opdoen bij KV Mechelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.