Leko had meer verwacht van 2 basisspelers: “Maar zij waren totaal niet het probleem”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

04 december 2017 04:30 - Ivan Leko verraste tegen Eupen enigszins met zijn opstelling. Zo zat Anthony Limbombe op de bank en kreeg Laurens De Bock nog eens zijn kans. Achterin moest Stefano Denswil opnieuw plaatsruimen voor Saulo Decarli. De Brugse linkerflank kon echter zowel de trainer als de supporters niet bekoren. Beide spelers werden dan ook vroegtijdig naar de kant gehaald.

In de eerste helft lieten De Bock en Decarli zich keer op keer ringeloren door de kwieke aanvallers van Eupen. “Van spelers die hun kans kunnen grijpen verwacht je normaal wel dat ietsje meer, maar in dit geval vind ik het vooral een collectief falen”, oordeelt Leko in Gazet van Antwerpen.

Al wil onze coach zeker niet met de vinger wijzen. “Laurens heeft hier al meerdere goede seizoenen gehad en Saulo speelde goed tegen Zulte Waregem. Zij waren totaal niet het probleem, het was een collectief probleem. We stonden te slapen, we gingen niet in duel en zaten nooit in de wedstrijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.