Leko mist 3 spelers in aanloop naar wedstrijd tegen Moeskroen

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

25 december 2017 13:16 - Ook op Kerstdag wordt er getraind in Brugge. Dinsdagnamiddag ontvangt Club in eigen huis immers het Moeskroen van Mircea Rednic. Ivan Leko rekent op onderstaande namen om revanche te nemen voor de 2-1 nederlaag op Le Canonnier.

Onze trainer kan tegen Moeskroen niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Ahmed Touba en Thibault Vlietinck. Voor het overige is het opvallend dat Leko ópnieuw geen plaats heeft voor Laurens De Bock in zijn selectie. Sinds de linksachter een slechte beurt maakte op verplaatsing bij Eupen behoorde hij niet meer tot de kern.

Ook Ethan Horvath zal vanop de tribune moeten toekijken hoe zijn ploegmaats het er vanaf brengen in de laatste match van het jaar. German Mera is er daarentegen wél opnieuw bij. Rednic kan op zijn beurt niet rekenen op Logan Bailly, Teddy Mézague en Club-huurling Dorin Rotariu (die enkel bij een vooraf vastgelegd bedrag mag meespelen tegen zijn moederclub). Mits een Brugse driepunter pakt Club 33 op 33 in Jan Breydel!

Selectie Club Brugge voor match tegen Moeskroen

Doelmannen: Butelle, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Mera, Poulain, Denswil, Mechele en Palacios
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.