‘Leko neemt beslissing over Wesley na penalty-incident’

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

19 december 2017 07:21 - Club Brugge won zondag met 5-0 van Anderlecht en dus waren er niets dan blije gezichten te zien bij Blauw-Zwart. Er was slechts één kleine smet op de namiddag en dat was het incident rond Wesley Moraes.

De Braziliaanse spits eiste in de tweede helft bij 2-0 een strafschop op, maar werd teruggefloten door Ivan Leko. Wesley maakte daarop heel wat misbaar, ook toen hij even later vervangen werd door Jelle Vossen. Zo gooide hij onder meer boos de jas die hem aangereikt werd op de grond.

Het Nieuwsblad weet dat het voorval echter geen vervolg zal krijgen. Het incident werd in de kleedkamer uitgepraat en Ivan Leko besliste om zijn spits verder niet te straffen. Een boete voor zijn gedrag moet Wesley dus niet vrezen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.