Leko passeert publiekslieveling voor match in Eupen én ziet spits definitief uitvallen

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

02 december 2017 16:30 - Club Brugge kan zondagavond een goeie zaak doen aan de Kehrweg. Als Blauw-Zwart de volle buit pakt tegen Eupen vergroot het immers zijn voorsprong op eerste achtervolger Charleroi tot 8 punten. Ivan Leko rekent daarvoor op onderstaande namen.

Onze coach kan tegen de Panda’s niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Jelle Vossen. Laatstgenoemde is niet voldoende hersteld van de zware bekermatch tegen Zulte Waregem. Onze Limburgse spits verdraaide zijn knie en enkel in het Regenboogstadion en heeft daar nog te veel last van.

De meest opvallende afwezige is echter Lior Refaelov. De Israëliër kreeg dit seizoen nog niet veel speelminuten, maar behoort nu zelfs niet tot de selectie van Leko. Rafa ligt bij heel wat fans nog altijd in de bovenste schuif omdat hij al sinds de zomer van 2011 op Jan Breydel vertoeft en vaak bepalend was voor Club.

Ook Ethan Horvath wordt opnieuw gepasseerd en de kans is dan ook groot dat Ludovic Butelle zondag opnieuw tussen de Blauw-Zwarte palen opduikt. Helibelton Palacios is er voor het eerst sinds lange tijd nog eens bij. Al is de kans reëel dat de Colombiaan straks alsnog op de tribune moet plaatsnemen.

Selectie Club Brugge voor uitmatch tegen Eupen

Doelmannen: Butelle, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Decarli, Poulain, Denswil, Mechele, Palacios en De Bock
Middenvelders: Simons, Vanaken, Nakamba, Vormer, Clasie en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.