Leko twijfelt geen seconde aan de beste supporters van het land: “Misschien pijnlijk voor andere clubs”

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

15 december 2017 16:03 - Club Brugge kan in eigen huis fenomenale statistieken voorleggen. Zo is Blauw-Zwart in competitieverband al 2 jaar ongeslagen en scoorde het al 70 wedstrijden op rij minstens één keer. Dit seizoen lieten Ivan Leko en zijn manschappen zelfs nog geen enkel punt liggen op Jan Breydel.

Ivan Leko beseft dat de Brugse aanhang hiervoor medeverantwoordelijk is. “Zij zijn één van de belangrijkste redenen waarom wij thuis nog het maximum van de punten hebben. We spelen ook graag thuis, omdat we dan altijd de steun van onze fans voelen. Het is misschien pijnlijk voor andere clubs, maar het zijn de beste supporters van het land. Echt waar.”

Onze coach hoopt dan ook dat hij zijn ‘Bruges Army’ komend weekend iets kan teruggeven. “Wij zullen vanaf minuut 1 tot de laatste minuut er alles aan doen om van Anderlecht te winnen. We weten immers hoe speciaal deze match voor onze supporters is. Als we als collectief sterk staan, dan kunnen we ook zondag winnen”, klinkt het via onze officiële kanalen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.