Leko vist verloren zoon op in selectie voor bekermatch tegen Charleroi

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

12 december 2017 16:00 - Club Brugge en Sporting Charleroi kijken elkaar woensdagavond om 20.45 uur in de ogen tijdens de kwartfinale van de Croky Cup. De nummers 1 en 2 uit de Jupiler Pro League mogen op een moeilijk bespeelbaar veld onder elkaar uitvechten wie zich mag opmaken voor de halve finale. 

Ivan Leko kan daarbij niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Jelle Vossen. Laatstgenoemde hoopt Blauw-Zwart speelklaar te krijgen voor de topper van komende zondag tegen Anderlecht.

Laurens De Bock wordt voor de tweede keer op rij gepasseerd door onze trainer. Germán Mera, onze Colombiaanse centrale verdediger, is er voor het eerst sinds lang nog eens bij. Hij kwam dit seizoen nog maar 134 speelminuten in actie, maar liet daarbij wel een goeie indruk na.

Selectie Club Brugge voor bekermatch tegen Charleroi

Doelmannen: Butelle, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Decarli, Poulain, Denswil, Mechele, Palacios en Mera
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Refaelov, Wesley, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.