Mannaert legt uit waarom Club afscheid neemt van zijn keeperstrainer

Vincent Mannaert (Club Brugge)

05 december 2017 12:45 - Club Brugge kende dit seizoen al heel wat keepersproblemen. Zowel Ethan Horvath als Guillaume Hubert konden immers niet overtuigen tussen de Blauw-Zwarte palen. Om die reden werd Ludovic Butelle opnieuw opgevist om het Brugse doel te verdedigen. Het is niet duidelijk of er een oorzakelijk verband is, maar de keeperstrainer van Blauw-Zwart mag beschikken

Onder leiding van Jan Van Steenberghe werden zowel Mathew Ryan (2x) als Ludovic Butelle (1x) uitgeroepen tot doelman van het jaar, maar vandaag de dag is er naar verluidt een te groot verschil in visie.

“Dit was de beste beslissing voor alle partijen”, legt Vincent Mannaert uit. “We hebben de voorbije jaren samen een mooi parcours afgelegd, maar het draagvlak voor een verdere samenwerking werd steeds kleiner. Dit doet in geen enkel opzicht afbreuk aan de goeie samenwerking van de voorbije jaren. We wensen Jan het allerbeste toe met zijn toekomstige projecten”, klinkt het op de officiële site.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.