Mazzu spreekt schande van afgelaste bekermatch en verwijst naar topper tussen Club en Anderlecht

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

14 december 2017 01:00 - Felice Mazzu was woensdagavond niet te spreken over de bekermatch tussen Club Brugge en Charleroi die letterlijk en figuurlijk in het water viel. Uiteraard zag de trainer van de Carolo’s zelf ook wel dat het veld op Jan Breydel onbespeelbaar was, maar het tijdstip van de afgelasting zinde hem allesbehalve.

In een interview bij L’Avenir stak Mazzu zijn woede dan ook niet onder stoelen of banken. “Niet omdat de ontmoeting verzet is, maar vooral omdat wij pas verwittigd werden om 19 uur, net toen we met de bus het stadion in zicht hadden.” Scheidsrechter Jonathan Lardot was nochtans speciaal vroeger naar Brugge afgezakt, maar hij is naar eigen zeggen geen weervoorspeller.

“Als het terrein niet bespeelbaar is, dan kunnen we daar akkoord mee gaan. Maar dat we niet enkele uren op voorhand verwittigd worden, is een schande! We hebben heel die weg moeten afleggen voor niks. Dat zijn onnodige trajecten die leiden tot onnodige vermoeidheid. Maar ik veronderstel dat deze afgelasting Brugge goed uitkomt in het licht van de match tegen Anderlecht op zondag…”, besluit een cynische Mazzu.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.