Minder volk dan gewoonlijk, maar aanwezige Club-fans krijgen smakelijke verrassing tegen Charleroi

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

13 december 2017 16:11 - De manschappen van Ivan Leko spelen 7 matchen in 25 dagen en dus volgen de wedstrijden elkaar in sneltempo op. Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de kwartfinale in de Beker van België tussen Club Brugge en Sporting Charleroi.

Hoewel het gaat om een clash tussen de nummers 1 en 2 uit de Jupiler Pro League, verwachten ze bij Blauw-Zwart ‘slechts’ 10.000 supporters (lees hier hoe dat komt). De tribunes Zuid Boven en Oost Boven zullen na overleg met de veiligheidsdiensten zelfs niet open zijn.

Het slechte weer is één van de redenen waarom de gemiddelde Club-fan niet warm loopt voor het duel in de Croky Cup tegen de Carolo’s. De supporters die straks wél komen opdagen kunnen zich alvast opwarmen aan een gratis kop koffie. Hopelijk kunnen we klinken op de halve finale, schol! 🙂 UPDATE: Club – Charleroi afgelast, deze beelden bewijzen waarom.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.