Na Van Crombrugge en Ospina wordt ook deze doelman aan Club Brugge gelinkt

Vincent Mannaert (Club Brugge)

11 december 2017 17:33 - De kans is groot dat Club Brugge tijdens de wintermercato op zoek gaat naar een nieuwe doelman. Eerder vielen al de namen van Eupen-keeper Hendrik Van Crombrugge en Arsenal-doelwachter David Ospina, maar daar blijft het niet bij…

Zo is er maandagavond een gerucht uit Uruguay opgedoken waaruit blijkt dat Blauw-Zwart geïnformeerd zou hebben naar de voorwaarden van Esteban Conde, de nummer 1 van Nacional.

Dit seizoen speelde Conde maar liefst 60 wedstrijden waarin hij 27 keer de nul hield. Bovendien bereikte hij de achtste finales van de Copa Libertadores, de Latijns-Amerikaanse versie van de Champions League.

Conde is 34 en heeft dus al heel wat ervaring, maar toch lijkt de kans dat hij effectief naar Jan Breydel komt eerder klein. Het sluitstuk van Nacional was immers nooit eerder in Europa actief. Afgelopen zomer kwam Conde voor het eerst in actie met de nationale ploeg van Uruguay.

Maak kennis met Esteban Conde

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.