Nederlandse analisten lachen met Clasie en supporters van Club Brugge

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

12 december 2017 16:11 - De eerste basisplaats van Jordy Clasie bij Club Brugge is ook onze noorderburen niet ontgaan. De huurling van Southampton speelde een prima partij, maar de analisten van het Nederlandse Voetbal Inside focusten zich in hun analyse op enkele aspecten naast het voetbal. 

Omdat Marvelous Nakamba op één kaart van een schorsing stond, mocht Clasie van bij het begin opdraven tegen Sporting Lokeren. De middenvelder was één van de smaakmakers tijdens de 3-1 overwinning en oogstte zowel bij de supporters als bij Leko lof.

Na afloop mocht Clasie de Brugse overwinningsgezangen dirigeren: “We are Bruges. Super Bruges. We are wonderful”, klonk het in koor. In zijn thuisland fronsen ze de wenkbrauwen. “Heb je ooit zoiets gezien?”, vraagt René van der Gijp zich luidop af, waarna er hard wordt gelachen om het fragment. Johan Derksen kan de Blauw-Zwarte traditie eveneens niet smaken. “Ik zou dit als speler weigeren. En ik zou dat rare kapsel van die Clasie ook weigeren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.