Nieuwe driepunter van Club Brugge zorgt voor serieuze ergernis: “Visser kreeg zijn nieuwjaar al van Bartje”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

26 december 2017 16:23 - Club Brugge heeft dinsdagnamiddag nog maar eens de drie punten weten te pakken. Blauw-Zwart had weinig overschot tegen Moeskroen, maar won wel met 4-2. Gezien het aantal kansen (11 schoten op doel tegenover 4) een verdiende overwinning voor Ivan Leko en zijn manschappen, al is niet iedereen het daarmee eens.

Heel wat voetballiefhebbers (lees: niet Club-fans) zijn namelijk van mening dat Lawrence Visser een te goedkope strafschop toekende aan Club. Bovendien vonden ze de daarmee gepaard gaande rode kaart voor Nathan De Medina veel te streng. Al snel wordt er verwezen naar Bart Verhaeghe en zijn functie als ondervoorzitter bij de KBVB. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.