OFFICIEEL: Club Brugge heeft eerste wintertransfer afgerond

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 december 2017 09:07 - Het duurt nog een kleine twee weken voor de transfermarkt officieel opnieuw open gaat, maar bij Club Brugge zijn ze al volop bezig met hun huiswerk voor de mercato. Bart Verhaeghe gaf aan dat er misschien versterking uit Zuid-Amerika komt, maar de eerste Brugse transfer is van een heel andere aard.

Club bevestigt op zijn officiële website immers eerst een uitgaande transfer. Riley McGree keert na vier maanden terug naar Australië, waar hij het seizoen vol gaat maken bij Newcastle Jets. De nummer twee uit de A-League huurt de 19-jarige middenvelder tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie.

McGree kwam in augustus bij Club terecht, nadat hij na een hele soap weggeplukt werd bij Adelaide United. Het Australisch toptalent kon zich echter nog niet doorzetten bij het eerste elftal en kwam nog geen enkele keer in actie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.