Op deze manier kan Club Brugge de titel nog verspelen: “Zaken die Ivan Leko ook gezien heeft”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

19 december 2017 07:55 - Club Brugge lijkt op dit moment niet te stoppen op weg naar de titel. Sporting Charleroi volgt al op acht punten, Anderlecht staat zelfs al dertien punten achter. Alsmaar minder mensen zien in hen een bedreiging en het lijkt erop dat het grootste gevaar voor Club weleens zichzelf zou kunnen worden.

Dat denkt ook Ariël Jacobs. Tijdens de indrukwekkende tweede helft tegen Anderlecht stelde de ex-trainer toch één minpuntje vast. “Denswil schuift in en doet bewegingen die hij niet kan, bijvoorbeeld een bal achter het steunbeen op de middellijn. Dat zijn zaken die Ivan Leko ook gezien heeft, want we zagen hem gesticuleren langs de kant. Hij zal daar zeker op terugkomen. Dat zijn zaken die Club Brugge de das kunnen omdoen”, denkt hij.

“Als een achttienjarige dat doet, kan ik het aannemen. Al moet je dan nog corrigeren. Maar Denswil heeft toch voldoende ervaring. Je moet de focus houden”, besluit Jacobs in Sports Late Night.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.