Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest opnieuw voor Butelle, deze twee spitsen starten’

Ludovic Butelle redding

03 december 2017 03:00 - Club Brugge gaat zondagavond op zoek naar zijn veertiende overwinning van het seizoen. Om die doelstelling te bereiken moet Blauw-Zwart wel voorbij Eupen zien te geraken. De Panda’s staan troosteloos laatste, maar de ploeg van Claude Makélélé kon het desondanks al heel wat ploegen knap lastig maken. 

Ivan Leko kan tegen Eupen niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Jelle Vossen. Bij Het Laatste Nieuws verwachten ze dan ook dat Wesley Moraes en Emmanuel Dennis van bij het begin mogen opdraven aan de Kehrweg. Beide aanvallers vielen immers 2 keer goed in tegen Zulte Waregem, zowel in de competitie als in de beker. En dat terwijl de doelpuntenproductie van Diaby weer is stilgevallen.

In doel behoudt onze coach het vertrouwen in Ludovic Butelle, die afgelopen donderdag uitpakte met een degelijke prestatie. Achterin zou Saulo Decarli wel eens opnieuw de voorkeur kunnen krijgen op Stefano Denswil. De aftrap van de match is om 18 uur en er zal ook een videoref aanwezig zijn.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Eupen

Butelle – Poulain, Mechele, Decarli – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.