Opstelling Club Brugge: ‘Leko wijzigt zijn elftal op 3 posities’

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

10 december 2017 07:00 - Club Brugge wil het gelijkspel bij Eupen doorspoelen met een overwinning tegen Lokeren. Mits een driepunter zet Blauw-Zwart zijn achtervolgers Charleroi en Anderlecht – die het om 18 uur tegen elkaar opnemen – nog wat extra onder druk. 

Ivan Leko kan tegen de ploeg van Peter Maes niet rekenen op geblesseerden Jelle Vossen, Thibault Vlietinck en Ahmed Touba. De algemene verwachting is dat onze coach 3 wijzigingen zal doorvoeren in vergelijking met de match op Eupen.

Laurens De Bock en Saulo Decarli stelden teleur aan de Kehrweg en zullen daar de gevolgen van moeten dragen. Terwijl De Bock niet eens in de wedstrijdselectie zit, zal Decarli wellicht naar de bank verhuizen. Marvelous Nakama, die op 1 kaart van schorsing staat, zou dan weer gespaard worden met het oog op de topper tegen Anderlecht.

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad verwachten dat Stefano Denswil, Anthony Limbombe en Jordy Clasie van bij het begin mogen opdraven tegen Lokeren. Voor de huurling van Southampton zou het zijn eerste basisplaats zijn bij Blauw-Zwart.

Vermoedelijke opstelling HLN en HNB

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Clasie, Vormer, Vanaken, Limbombe – Dennis en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.