Opstelling Club Brugge: ‘Leko zet smaakmaker opnieuw op de bank’

Edward Still en Ivan Leko

13 december 2017 09:00 - Club Brugge is met 11 bekers recordhouder en zou daar maar wat graag nog een exemplaar aan toevoegen. In de kwartfinale tegen Sporting Charleroi kiest Ivan Leko wellicht voor onderstaande namen. 

Leko kan tegen de ploeg van Felice Mazzu niet rekenen op geblesseerden Jelle Vossen, Thibault Vlietinck en Ahmed Touba. De algemene verwachting is dat onze coach 2 tot 3 wijzigingen zal doorvoeren in vergelijking met de match tegen Lokeren.

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad verwachten dat Jordy Clasie opnieuw naar de bank verhuist. De huurling van Southampton speelde nochtans een prima partij tegen Lokeren, maar zou opnieuw vervangen worden door Marvelous Nakamba.

Voorin zouden Wesley Moraes en Emmanuel Dennis opnieuw hun kans krijgen. Achteraan twijfelt Leko nog of hij Benoît Poulain rust gunt. Saulo Decarli is in dat geval zijn logische vervanger.

Vermoedelijke opstelling HLN

Butelle – Decarli, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Dennis en Wesley

Vermoedelijke opstelling HNB

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Dennis en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.