Preud’homme zag dat het goed was: “Zij kunnen Club niet bedreigen”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

19 december 2017 07:09 - Michel Preud’homme was zondag een opgemerkte gast in het Jan Breydelstadion. De ex-trainer keerde nog eens terug voor de topper tegen Anderlecht en gaf de aftrap voor de wedstrijd. Dat inspireerde Club klaarblijkelijk, want het werd 5-0.

Club heeft zo al acht punten meer dan zijn eerste achtervolger. Preud’homme kan niet anders dan lovend zijn voor het werk van Ivan Leko. “Hij is een jonge trainer, maar hij heeft al mooie dingen getoond. Het had slecht kunnen aflopen in het begin van het seizoen met die Europese uitschakeling, maar hij heeft dat overleefd en dan bijgestuurd”, stelt hij vast in L’Avenir.

Preud’homme heeft er dan ook een goed oog in. “Op basis van de kern en het feit dat ze geen Europees meer spelen, is Club voldoende gewapend voor de titel. Charleroi? Die kunnen Club misschien wel in één match kloppen, maar over het hele seizoen zal dat toch moeilijk worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.