Scheidsrechter Club Brugge – Anderlecht bekendgemaakt

Club-fans Come on you blues

11 december 2017 15:45 - Eerst is er nog de bekermatch tegen Sporting Charleroi, maar daarna staat de levensbelangrijke topper tegen Anderlecht op het programma. Blijft Club Brugge ook tegen zijn aartsrivaal ongeslagen op Jan Breydel?

Als Ivan Leko en zijn manschappen de punten opnieuw thuis kunnen houden, bedraagt de voorsprong op Paars-Wit maar liefst 13 punten. In het slechtste geval naderen Hein Vanhaezebrouck & co tot op 7 punten.

De belangen zijn dus groot en daarom wordt Sébastien Delferière – algemeen beschouwd als de beste scheidsrechter op de Belgische velden – naar voren geschoven om de topper in goede banen te leiden. Opvallend genoeg is er géén videoref (lees hier waarom).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.