(SFEERVERSLAG) – Club-fans lachen met Vanhaezebrouck: “Purple Hein, Purple Hein”

Sfeerverslag Club Brugge - Anderlecht (5-0) met Purple Hein Vanhaezebrouck

23 december 2017 17:33 - Afgelopen weekend verpletterde Club Brugge de rivaal uit Brussel met maar liefst 5-0. De historische vernedering zorgde zelfs voor excuses op de officiële website van Anderlecht. De Brugse aanhang zag het allemaal graag gebeuren en genoot 90 minuten lang met volle teugen. Dat Hein Vanhaezebrouck uitgerekend op Jan Breydel zijn grootste nederlaag ooit slikte was een leuk extraatje.

De mannen van FCB Support kregen voor de klassieker “All Areas” toegang in het stadion en knutselden een pareltje van een sfeerverslag in elkaar. Van “Purple Hein” tot unieke catacomben-beelden met kapitein Ruud Vormer en trainer Ivan Leko. Om duimen en vingers van af te likken! 🙂

Sfeerverslag Club Brugge – Anderlecht

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.