Stadionspeaker van Anderlecht reageert op afgelaste bekermatch van Club: “Begint echt gortig te worden”

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

14 december 2017 18:15 - Woensdagavond ontstond er heel wat ophef toen bekend raakte dat het bekerduel tussen Club Brugge en Charleroi niet kon plaatsvinden vanwege de hevige regenval. Zo werd Blauw-Zwart al snel beticht van een onwaarschijnlijke complottheorie

Ook stadionspeaker Didier Laporte – je weet wel, de man die na een doelpunt van RSCA tevergeefs sfeer probeert te creëren in het Astridpark door “Come on you ******” te brullen – deed evenzeer zijn zegje over de match die letterlijk en figuurlijk in het water viel.

“Nee toch…wateroverlast in Brugge…match afgelast. Het begint echt gortig te worden. Of staat het water hen al tot aan de lippen voor zondag?? 🙂 🙂 “, klinkt het via Facebook. Een status die overigens heel wat reacties uitlokte, van zowel Anderlecht- als Club-fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.