Supporters van Zulte Waregem hekelen fans van Club Brugge en komen met duidelijk spandoek

Bij Zulte Waregem vinden ze dat er te veel Club-fans in de thuisvakken zaten

04 december 2017 14:03 - Zulte Waregem zit in de hoek waar de klappen vallen. De manschappen van Francky Dury pakten slechts 3 op 27 en dan werden ze in de Beker van België ook nog uitgeschakeld door Club Brugge. Maar de povere resultaten zijn niet de enige bron van ergernis bij de aanhang van Essevee

Blauw-Zwart heeft de grootste aanhang van het land, hetgeen afgelopen donderdag in het Regenboogstadion nog maar eens duidelijk werd. Bij gebrek aan plaatsen in het uitvak zaten er namelijk heel wat Club-fans in de thuisvakken.

Naarmate de match vorderde en de “Ivan Leko’s Bruges Army“-gezangen luider en luider weerklonken, viel het op dat het Brugse legioen her en der opdook aan de Gaverbeek.

Tijdens de met 0-1 verloren match tegen AA Gent ventileerden de supporters van Zulte Waregem hun onvrede met een spandoek (zie foto): “Bezoekers in thuisvakken, supporters op hun ongemakken. Politie grijpt niet in, eigen fans pesten zijn ze beter in”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.