‘Titularis mag gratis vertrekken bij Club Brugge’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

06 december 2017 06:17 - Club Brugge beschikt over een bijzonder ruime kern, zeker nadat het al vroeg Europees uitgeschakeld werd. Het zou dan ook niet verbazen dat er voor een aantal jongens die niet aan spelen toekomen in januari een oplossing gezocht wordt. Verrassender is dat ook een titularis mag vertrekken.

Sinds de bekerwedstrijd op Zulte Waregem mag Ludovic Butelle zich weer de nummer één tussen de palen noemen, maar Het Nieuwsblad weet dat de Franse keeper in januari nog altijd transfervrij mag vertrekken. Het contract van Butelle loopt na dit seizoen af en met Hubert en Horvath achter de hand is Club nog altijd niet van plan om de optie in zijn overeenkomst te lichten.

Butelle zelf zou echter liefst in Brugge blijven, omdat hij zich vooral naast het veld goed in zijn vel voelt. Als de 34-jarige de komende maanden zijn plaats kan behouden en alsnog een meerwaarde blijkt te zijn, zou Club wel openstaan om zijn contract toch nog te verlengen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.