Transfer voor Vormer? Dit is de mening van Van der Elst

Ruud Vormer in duel (Club Brugge - Zulte Waregem)

30 december 2017 12:58 - Ruud Vormer is aan het strafste seizoen uit zijn carrière bezig en staat halfweg het seizoen al met zeven doelpunten en vijftien assists achter zijn naam. De captain van Club lijkt dan ook op weg om straks de Gouden Schoen te winnen en er doken ook al geruchten op over interesse van Bordeaux.

Franky Van der Elst vindt echter niet dat de Nederlander moet vertrekken bij Club. “Ik heb veel respect voor hem. Maar om nu te zeggen dat hij onze competitie is overstegen, dat vind ik er wat over”, stelt de Fox bij Sporza.

“Puur op basis van zijn statistieken is hij iets uitzonderlijks aan het presteren. Maar ik weet niet of hij een plaats heeft in de Premier League of in Duitsland.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.