Vanden Borre wil terug naar RSCA en verwijst daarbij naar Club: “Je mag niet spuwen op je tegenstanders”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

27 december 2017 18:33 - Met Nieuwjaar in het vizier is het tijd om de goede voornemens boven te halen. In het geval van Anthony Vanden Borre zijn die al gemaakt. De voormalige Rode Duivel wil in 2018 namelijk zijn voetbalpensioen inruilen voor een comeback als profvoetballer. Bij voorkeur gaat hij bij Anderlecht aan de slag.

“Ik zou nooit bij Club Brugge of Standard kunnen tekenen”, vertelt Vanden Borre aan Het Laatste Nieuws. “Je weet welke band ik met de supporters van Anderlecht heb. Ik zou hen dat nooit aandoen.”

Toen de club van zijn hart onlangs een forfaitnederlaag aangesmeerd kreeg op Jan Breydel, bloedde zijn hart. “Als ik toen op het veld stond, was ik gek geworden. Het was triest om naar te kijken, om te zien dat het zo ver is kunnen komen. Nu moeten ze zich in Anderlecht afvragen hoe dat komt…”

De kloof tussen de titel rivalen werd zo nog wat groter. “Anderlecht heeft nu dertien punten achterstand op Club Brugge… Je mag niet spuwen op je tegenstanders: Club heeft nu een sterke ploeg. Zelfs met de puntenhalvering in de Play-Offs wordt het moeilijk. Anderlecht zal de ploeg moeten versterken als ze nog kans willen maken”, besluit Vanden Borre.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.