Vanhaezebrouck wijst naar falende (video)refs, maar De Vlieger pareert Hein met duidelijke tweet

Geert De Vlieger (analist)

16 december 2017 14:14 - Vrijdagnamiddag had Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie in aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht weinig te vertellen over zijn eigen manschappen. In plaats daarvan voerde de trainer van RSCA een uitgebreid betoog over Blauw-Zwart, de falende (video)refs en de supporters op Jan Breydel.

“Met een videoref in elke wedstrijd was de voorsprong van Club minder groot, daar ben ik van overtuigd”, maakte Vanhaezebrouck zich sterk. Een uitspraak waar Geert De Vlieger zich maar moeilijk in kan vinden: “Mocht Anderlecht al beter gespeeld hebben, was de voorsprong ook minder groot… #zelfindehand”, reageert onze ex-doelman op Twitter, hetgeen hem het nodige applaus oplevert van Club-fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.