Vazquez komt met opvallende mening over het huidige Club Brugge

Víctor Vázquez (Club Brugge)

10 december 2017 06:00 - Victor Vazquez maakte van 2011 tot 2015 het mooie weer bij Club Brugge, maar trok de deur in Jan Breydel zo’n twee jaar geleden achter zich dicht. Na een mislukt avontuur bij Cruz Azul is onze gewezen spelverdeler opnieuw een gelukkig man bij Toronto FC. In de tussentijd blijft hij wel fan van Blauw-Zwart.

Vazquez is dezer dagen één van de smaakmakers van de MLS, maar geregeld pikt hij ook nog een wedstrijd van ex-ploeg Club Brugge mee. “Of ik ook tegen Lokeren ga kijken? Hangt ervan af. Ik houd van voetbal, dus kijk ik veel wedstrijden. Van Real, Barcelona, Manchester City, maar ook van Cruz Azul en Club Brugge.”

De ex-Bruggeling komt met een opmerkelijke mening wanneer hem gevraagd wordt naar zijn oordeel over het huidige Club. “Ze staan eerste, maar benutten niet altijd hun potentieel. Het is ook een andere stijl. Onder Michel Preud’homme voetbalden we meer, met Refaelov, Izquierdo, Simons. Het oogde aantrekkelijker. Begrijp me niet verkeerd: ik zeg niet dat ze nu slecht spelen, de stijl is gewoon directer, iets uitgekookter ook”, besluit Vazquez in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.