(VIDEO) – Club-fans genieten van tiki-taka tegen Anderlecht: “Oooolé, Oooolé, BOOEEHH, Oooolé”

Club Brugge speelt Anderlecht van de mat

20 december 2017 08:30 - Een slechte grasmat of niet, Club Brugge combineerde zich afgelopen weekend vlot voorbij de defensie van Anderlecht. Na ruim een uur voetballen en met een 3-0 voorsprong op het bord waande de Blauw-Zwarte aanhang zich zegezeker.

Bij elke pass rolden de “olé’s” dan ook van de tribune. Anderlecht stond erbij en keek ernaar. “Dit moet toch ook een geweldig gevoel zijn voor Ivan Leko”, oordeelde PlaySports-commentator Filip Joos. “Onder de ogen van Michel Preud’homme laat hij zien dat hij het speeltje van MPH in elk geval niet heeft stukgemaakt. Integendeel.” Onderstaand de amusante beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.