(VIDEO) – Club-fans lachen met Teodorczyk: “Binnenkort te verkrijgen bij een doos waspoeder”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

23 december 2017 03:33 - De Brugse aanhang en Łukasz Teodorczyk, vrienden zullen het nooit worden. Een speler van rivaal Anderlecht ligt sowieso nooit in de bovenste schuif bij Club-fans, maar de 26-jarige Pool maakte de afkeer eigenhandig nog wat groter. Bij een bezoek aan Jan Breydel in mei stak de spits namelijk zijn middelvinger uit naar de Blauw-Zwarte aanhang. Even later ging hij in het stadion ook bewust ballen keihard in de familietribune trappen.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Club-supporters elke gelegenheid aangrijpen om met Teodorczyk te lachen. Wat dat betreft kunnen ze tegenwoordig hun plezier niet op. De aanvaller van RSCA trapte in de thuismatch tegen Eupen onbegrijpelijk langs de bal en kreeg heel wat hoongelach over zich heen. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.