(VIDEO) Club-spelers wensen jullie op hilarische wijze een vrolijke kerst

24 december 2017 14:32 - De spelers van Club Brugge kunnen Kerstmis niet al te hevig vieren, want dinsdag staan ze opnieuw op het veld. Moeskroen komt dan immers op bezoek op de 21ste speeldag van de Jupiler Pro League. Desondanks gunnen ze de fans wél een prettige Kerst.

Via zijn officiële kanalen deelde Club zijn kerstwensen en dat deed het met een hilarisch filmpje. Jordi Vanlerberghe, Jelle Vossen, Marvelous Nakamba, Emmanuel Dennis, Jordy Clasie, Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Stefano Denswil zingen mee met enkele kerstklassiekers om de supporters prettige feestdagen te wensen. Ook BlauwZwartFans wenst iedereen een fijne Kerst én een ‘beire’ Nieuwjaar!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.