(VIDEO) – De Ideale Wereld lacht met Anderlecht: “Vorige week tegen Brugge nog forfait moeten geven”

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht en Marc Coucke

22 december 2017 13:33 - Er is de voorbije dagen al heel wat gezegd en geschreven over Marc Coucke. De flamboyante voorzitter van KV Oostende verraste immers vriend en vijand door een stap terug te doen bij de Kustboys en Anderlecht over te nemen. Voer genoeg voor De Ideale Wereld om uit te pakken met een humoristische kijk op de zaken.

Woordvoerder Lander Cobbaert vertelt achter de schermen hoe de vork écht in de steel zit bij RSCA. Er wordt daarbij twee keer verwezen naar Club Brugge. Opvallend: Wouter Vandenhaute – die naast Anderlecht greep – speelt een grappig gastrolletje.

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht en Marc Coucke

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.