(VIDEO) – Dorothée Poulain trakteert Club-fans op zwoel kerstdansje

Dorothee Poulain haalt haar dansmoves uit

22 december 2017 13:54 - Sinds Benoît Poulain begin 2016 op Olympia neerstreek, is Dorothée fan van Club Brugge. Geregeld trakteert ze haar 4.000 Instagram-volgers op beelden vanuit Jan Breydel, maar ook gewaagde foto’s en filmpjes behoren tot haar repertoire.

Om helemaal in de kerstsfeer te komen, laat Dorothée haar beste dansmoves zien via de ‘Crazy Thursday Dance’. De mama van 2 is net als manlief erg sportief. Zo is ze geregeld terug te vinden in de boksring.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.