(VIDEO) – Een jaar geleden overleed Club-fan Emiel, nu maken zijn vrienden indruk met hartverwarmende actie

Vrienden van overleden Club-fan Emiel pakken uit met actie ten voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding

23 december 2017 16:15 - Music For Life zamelt tijdens de Warmste Week naar goede gewoonte geld in voor meer dan 1000 goeie doelen. Heel wat aandoenlijke verhalen passeren de revue, maar de zelfmoord van Club-fan Emiel raakte ons vorig jaar het diepst. Broers Max en Alfons kwamen toen het stoelgeld van zijn plechtigheid, 2.186 euro, aan de Zelfmoordlijn schenken. Een jaar later gaan vrienden van Emiel letterlijk en figuurlijk nog een stapje verder.

“Het verdriet is er nog steeds, maar we proberen het om te zetten in iets positiefs”, klinkt de mooie boodschap bij de vriendengroep van Emiel. Dankzij een benefietwandeling van maar liefst 80 kilometer kwam er zomaar even 15.723 euro in het laatje ten voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Respect! Onderstaand de beelden.

Wie zelf vragen heeft rond zelfdoding kan anoniem terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.