(VIDEO) – Emotionele video van Simons stemt tot nadenken: “Hier word ik sprakeloos van”

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

11 december 2017 12:15 - Club Brugge won afgelopen weekend met 3-1 van Sporting Lokeren en kende zo een rustige zondagnamiddag. Voor deze gelegenheid speelde Blauw-Zwart met een speciaal opschrift op zijn rug van Child Focus. Timmy Simons wordt rechtstreeks geconfronteerd met de Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen.

Net zoals bijna iedereen van ons, deelt ook Simons geen opsporingsberichten van een vermist kind op sociale media. “Neen, dat heb ik eigenlijk nooit gedaan. Als het niet in de onmiddellijke omgeving is, dan denk ik dat ik geen verschil kan maken”, is ons Club-icoon eerlijk. Even later schrikt Simons zich een hoedje wanneer belofte Senne Lynen voor zijn neus opduikt. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.