(VIDEO) – Haha! Leko mag Brugse overwinningsgezangen dirigeren, maar dat loopt niet van een leien dakje

Ivan Leko zingt de Brugse aanhang toe

26 december 2017 17:45 - Club Brugge heeft ook zijn elfde thuismatch tot een goed einde gebracht. Blauw-Zwart kende de nodige moeilijkheden met Moeskroen, maar won wél met 4-2. En dat moest uiteraard gevierd worden!

Zoals bij een Brugse driepunter gebruikelijk is, weerklinken er aan de spionkop van Jan Breydel na afloop “We are Bruges, Super Bruges, We are wonderful”-gezangen. Normaal gesproken scandeert de Blauw-Zwarte aanhang de spelersnaam die in hun ogen de Man van de Match was. Hij mag vervolgens de megafoon in ontvangst nemen en zorgt voor het een-tweetje tussen spelers en supporters bij de overwinningsgezangen.

Na de 4-2 overwinning tegen Moeskroen werd er niet geroepen op een speler, maar wél op Ivan Leko. Om hem te bedanken voor die fenomenale 33 op 33 in eigen huis. Een uitnodiging die onze coach met veel plezier in ontvangst nam! Al was de Kroaat nog niet helemaal op de hoogte van de tekst. Zo moest Leko aan zijn spelers vragen welke kreten hij precies moest roepen. “We are beautiful”, klonk het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.