(VIDEO) – Héérlijk! Brugse East-Side is nog volop de 1-0 aan’t vieren en plots is Diaby daar opnieuw

Brugse East-Side viert de 1-0 en 2-0 tegen Anderlecht van Diaby

20 december 2017 12:08 - Waar Club Brugge in de tweede helft over Anderlecht heen walste, zat de match voor de pauze veelal op slot. Tot Ruud Vormer ontsnapte aan de aandacht van Adrien Trebel en hij Abdoulay Diaby de 1-0 voorschotelde. En het werd alleen nog maar beter…

In minuut 47 ging Frank Boeckx immers pijnlijk in de fout, waardoor Diaby twee keer kon scoren in evenveel minuten tijd. De Brugse East-Side wist niet wat het zag en vierde erop los. Onderstaand de spontane beelden!

East-Side viert dubbel doelpunt van Diaby

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.