(VIDEO) – Het Brugse jaaroverzicht: Gouden Schoen van Joske, afscheid van MPH en Ivan Leko’s Bruges Army

Club Brugge jaaroverzicht 2017

31 december 2017 10:30 - Club Brugge heeft een mooi jaar achter de rug. Blauw-Zwart haalde in 40 matchen 84 punten, scoorde 85 goals en stond 26 van de 40 weken aan kop in de Jupiler Pro League. De gemiddelde leeftijd was 24,98 jaar met daarbij 4,5 Belgen per match.

Maar wat was voor jou het meest memorabele voetbalmoment van 2017? De Gouden Schoen van José Izquierdo, het emotionele afscheid van Michel Preud’homme of de straffe reeks die Ivan Leko tot dusver neerzette? Onderstaand de beelden.

Club Brugge Nieuws jaaroverzicht 2017

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.