(VIDEO) – Je kan het zo gek niet bedenken: op Jan Breydel wordt er zelfs gecrowdsurft

Crowdsurfen op Jan Breydel

28 december 2017 16:21 - Terwijl ze bij Anderlecht verwoede pogingen doen om sfeer te creëren in het Astridpark, kolkt Jan Breydel zelfs op tweede Kerstdag in een thuismatch tegen Moeskroen. De fenomenale 53 op 63  zette Club-fan Milan er zelfs toe aan om te crowdsurfen toen Wonderwall van Oasis uit de boksen weergalmde.

De manschappen van Ivan Leko kenden de nodige moeite met Moeskroen, maar uiteindelijk werd er wel met 4-2 gewonnen tegen de Henegouwers. “Het was een onvergetelijke dag en ik heb me zoals altijd enorm geamuseerd”, vertelt Milan aan BlauwZwartFans.

“Club – Charleroi, de kwartfinale van de Beker van België, valt trouwens op mijn verjaardag. Normaal gesproken neem ik dan opnieuw plaats tussen de North Fanatics (sfeergroep van Club in de Noord beneden, nvdr) en weet ik al wat er opnieuw zal gebeuren.” Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.