(VIDEO) – Komt ook topper tussen Club en Anderlecht in gevaar? “Wordt niet veel goeds van verwacht”

Peter Morren vraagt zich af of de topper tussen Club Brugge en Anderlecht wel kan plaatsvinden

13 december 2017 20:12 - Woensdagavond werd de bekermatch tussen Club Brugge en Charleroi twee uur voor aanvang afgelast door scheidsrechter Jonathan Lardot. Peter Morren was ter plaatse en bracht verslag uit vanuit Brugge.

In eerste instantie denkt de journalist van VTM Stadion na over een nieuwe datum voor het bekerduel tussen Blauw-Zwart en de Carolo’s. Intussen is echter al bekend geraakt dat de match ingehaald zal worden op dinsdag 16 januari om 20.45 uur.

Vervolgens twijfelt Morren serieus of de erbarmelijke grasmat wel hersteld zal zijn tegen komend weekend. “Ik vraag me wel af of dit veld – in deze toestand – tegen zondag bespeelbaar gaat geraken voor de topper tegen Anderlecht. Want nu lijkt het meer op het Olympia zwembad van hier een beetje verderop dan op een grasmat in Jan Breydel.”

“Dat zullen we moeten afwachten, maar van de weersomstandigheden wordt alvast niet veel goeds verwacht. Anderzijds is deze afgelasting voor Club Brugge wel meegenomen. Want zij kunnen nu zonder slopende bekermatch tegen Charleroi in de benen hun focus en rust helemaal richten op die belangrijke wedstrijd van zondag tegen Anderlecht. Voor zover die gespeeld zal worden natuurlijk…” Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.