(VIDEO) – Nieuwe sfeerbeelden opgedoken van historische Brugse zege tegen Anderlecht

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

20 december 2017 11:11 - Club Brugge at Anderlecht afgelopen zondag met huid en haar op en is daardoor dag op dag twee jaar ongeslagen op Jan Breydel. De Blauw-Zwarte aanhang beleefde een dag om nooit te vergeten en genoot met volle teugen.

De fenomenale Blues-tifo, ‘Al wie ni springt dat is een Jood’, ‘Allez Michel chante avec nous’, de ontlading bij de goals van Diaby, ‘Ivan Leko’s Bruges Army’, de penalty’s van Vormer en Vossen, ‘En we zwaaien met z’n allen naar de Hein’, ‘Always look on the bright side of life, tu tu tu tu’ en een prachtige afterparty met DJ Phonk. Met onderstaande beelden kippenvel verzekerd!

Sfeerbeelden Club Brugge – Anderlecht

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.