(VIDEO) – Piepjonge Club-fan verovert alle harten van de Blauw-Zwarte aanhang

Jonge Club-fan werkt op de lachspieren tegen KV Mechelen

21 december 2017 12:54 - De machine van Ivan Leko kende ook op bezoek bij KV Mechelen geen problemen. Dankzij een nieuwe driepunter telt Club Brugge na 20 speeldagen maar liefst 50 punten! Malinwa raakte zowaar gefrustreerd van de Brugse overmacht. De Blauw-Zwarte aanhang zag het allemaal graag gebeuren.

Als je een doelpunt slikt waar zomaar even 35 baltoetsen aan vooraf gaan, dan weet je dat het moeilijk wordt. Toen Club in het absolute slot van de match de wedstrijd rustig uitspeelde, groeiden de frustraties bij de spelers van KV Mechelen. Hassane Bandé liep zelfs tegen een rode kaart aan.

Een jong meisje vond dat ze bij Malinwa maar eens moesten stoppen met wenen, het stond immers 0-3 en de thuisploeg had niets in de pap brokken. Haar gebaar werd opgepikt door de televisiecamera’s en gretig gedeeld via sociale media.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.